Cochlear Implant, venstre øre

Ci operation nr 2 Vilddette bliver løbende opdateret

Starter nyt op med ci på venstre øre..

Høre og skelneprøve hos Sten Telmer(hals og ørelæge) 17. april 2018

Jeg fandt udaf min høreprøve var meget dårlig, den har taget et kæmpe dyk de sidste 3 år.Blinker

Snak med overlæge på Gentofte audiologisk afd. 24. april 2018

Dette var en større ting end først beregnet..Troede kun jeg skulle tale med overlæge Jørgen,

Jeg var osse til høre og skelne prøve på audiologisk afd, der blev lavet flere test på min højre side, hvor jeg har ci. Med ci hører meget godt, men mindre godt med støj-testen. Meningen var jeg skulle have test på venstre øre, men havde ikke medbragt min øreprop til høreapparatet.

Overlæge Jørgen og jeg havde en god snak om det videre forløb, han skulle fortælle hvordan det foregik og jeg skal have check up hos lægen med min menigitis indsprøjtning. Fik lidt information hjem og fik fremvist ci med en god forklaring.Høreprøve på venstre øre på .

Gentofte d. 8. maj 2018 høretest med høreapparat og ci.

Så fik jeg været til høretest med mit høreapparat og  ci hos audiolog David.

Det foregår på den måde at man ser en dvd med ord der skal gentages. Man får den med billede,uden billede.derefter med støj uden billede Kun lyd. først med høreapparat og ci . Bagefter kun med høreapparat. Resultatet med kun høreapparat var ikke særlig godt Som forventet.Jeg fik kopi med hjem til min ørelæge Steen Telmer

Snak med Audiolog på Gentofte d. 16. Maj  2018

 Jeg fik en god samtale med audiolg pædden..Mathilde..behøvede ingen snak med overlæge Jørgen dennegang.

Vi fik en snak om mulighederne med ny ci både opgradering af det gamle og evt på det venstre øre.

Fik en ny skelnetest med sætninger den ene gik 95 udaf 100 point på begge test kun med lyd..den anden med støj gik på 61 og 31 dette er med ci på.. Samme måde som sidst med dvd og højtaler foran mig.

Jeg fik en del informationermed hjem og vil få svar i midt juni om jeg får et nyt ci..da jeg stadig mangler  en balancetest d. 28. maj. 

Balancetest d. 28. maj 2018

Jeg kom ind på Rigshospitalet og skulle op på 7. sal, det er jo et kæmpe sted..var der en halv time før. 

Først en samtale med en audiolog (kan ikke huske navnet) om hvordan dette vil forgå, en forklaring om papirer/spørgeskema om tinitus og svimmelhed, der skulle udfyldes. De er ved at lave et forskningsprojekt. Skal derind igen når jeg er opereret så de kan sammenligne.

Så kom Gerd en sød sygeplejeske der skulle udføre disse test. Først skulle jeg sidde på en kontorstol og kigge på en blå plet. Hun ville så holde mit hoved og dreje det. Jeg skulle blive ved med at kigge på pletten. Efter den første test skulle vi over på den anden side af gangen, der var et stort monstrum af en maskineChokeret

En stol hvor jeg blev vippet bagover..fik et par store briller på, som blev blændet til så der var helt sort indeni. Fik nogle elektroder på, der skulle bruges til at måle med..Der ville så komme to lysende pletter jeg skulle følge med øjnene inde i brillen. Imens kom der 44 grader varrmt vand i mine øre skiftevis skulle stadig følge pletterne med øjnene. Efter der blev jeg lidt svimmel, da jeg normalt hader vand i ørene. Ørene blev tørret godt og jeg skulle have 30 grader varmt vand i ørene. Ørerne blev tørret godt igen. Imens dette på gik blev jeg målt på en målemaskine og man kunne følge med på en skærm..Gerd konstaterede at alt var som det skulle være..Ingen skade sket i de 5 år jeg haft ci på det andet øre.Smiler stort

Jeg skulle så huske at udfylde papirerne inden jeg gik igen..Alt i alt tog dette en times tid.

Fik at vide jeg ville få svar inden en uge om jeg skulle opereres, de sagde ihvertfald god for det.

Brev fra Gentofte audiologiske Afd.

Har fået svar i e-boks, at jeg skal til samtale med Overlæge Jørgen Hedegaard og en operationskirug torsdag d.  16. august 18 med henblik på operation. Når jeg nu også er derinde skal jeg til samtale med oversygeplejersken med henblik på indlæggelse og hvordan det foregår.

Samtale Torsdag d. 16. August 2018 med kirug og sygeplejeske samt lægesekretær.

Så fik jeg været afsted til Gentofte angående ci nr 2..Stod meget tidlig op kl 5.45, da jeg skulle afsted kl. 7.35 med toget fra Holbæk. Først regionaltoget til KBH hovedbanegård derefter s-tog til Hellerup og tilsidst bus 166 mod Gentofte, var derinde kl. 9.10. Gik op på kontoret og snakkede med dem ang jeg har mistet det ene batteri til mit ci fik fat i Jesper og han var så sød at finde et til mig med en lille formaning. At jeg skulle henvende mig til Danaflex næste gangVinkerHvisker

Sad og ventede på at kunne komme til i venteværelset,så jeg kunne komme til når det var min tur. Kom så endelig ind og snakkede med Martin, der er kirug om hvordan det foregik han checkede det medicin jeg får til min allergi(mælkeallergi og høfeber) Han lyttede på mit hjerte og det var fint ingen problemer.Smiler

Derefter var det en snak med Sygeplejeske Jeanette. Der skulle jeg udfylde nogle spørgsmål ang højde,vægt,allergier om mad, om andre operationer osv til Sundhedsplatformen.

Smiler stort Hun tog så mit blodtryk og det så osse fint ud, hun gav nogle papirer med hjem om narkose osv. Hun sendte mig ned til lægesekretæren Dorte, sad ventede et kvarter inden jeg kunne komme til. Jeg fik en tid til Narkoselægen d. 1. November, da jeg ikke skal opereres før til december efter eget valg. Der skal jeg så igen have målt blodtryk kigget på hjertet. Her fik jeg osse en bunke papirer med hjem. Deriblandt en tid til oprationsdatoen. Den hedder 3. December 2018. Fik at vide jeg skulle ringe dagen før ang tiden til operation samt at jeg skulle have en overnatning derinde til d. 4. december.

Samtale med Narkoselæge d. 1. november 2018.

Operation d. 3. og 4. december 2018.

Disse ting ved jeg at jeg skal men ingen faste datoer endnu.

Fjernelse af sting hos egen læge

Nyt ci til begge ører hos Jesper på Gentofte

Høretest 1

Høretest 2

Balancetest på Rigshospitalet

Samtale med audiolog Matilde

Undervisning og samtale med hørepædagog